marți, 9 aprilie 2013

Excursie Gradina ZOO, Sosto_Ungaria



Dragi studenţi,
Sâmbătă, 27 aprilie a.c., sunteÅ£i invitaÅ£i să participaÅ£i la excursia de vizitare a Grădinii ZOO din localitatea Sóstó, Ungaria.      
Situată la cca. 170 km de Baia Mare ÅŸi la doar 5 km de oraÈ™ul Nyíregyháza, această oază de biodiversitate vă oferă posibilitatea să  pătrundeÅ£i în fascinanta lume a animalelor ÅŸi să vă încântaÅ£i sufletul cu multitudinea de specii faunistice: peste 500 de specii È™i  aproximativ 5000 de animale, printre care numeroase specii care se găsesc numai aici (tigrul alb, elefantul african, rinocerul indian). 


Grădina Zoologică este împărÈ›ită în mai multe „continente”, pentru a putea reliefa cât mai bine specificul variat al diverselor zone ale planetei noastre. Dintre acestea se remarcă: Zona Arctică, Piramida Verde, Traseul Tarzan, Panorama Africană, Bazinul Carpatin, America de Nord, Bazinul Australian, Casa Americii de Sud.
Absolut remarcabil ÅŸi senzaÅ£ional este faptul că Piramida Verde are în subteran reconstituit climatul Oceanului Indian, unde într-un rezervor de 500 de mii de litri de apă sărată (prin mijlocul căruia există un culoar din sticlă) se găsesc rechini, precum ÅŸi o multitudine de corali.




Alte informații:
·         Plecarea ÅŸi întoarcerea au loc in aceeaÅŸi zi. Va vom da detalii cu câteva zile înainte de plecare. Alte informaÅ£ii pot fi solicitate pe adresa e e-mail: greenclub_cunbm@yahoo.com
·         PreÅ£ transport dus-întors: 50 lei
·         Intrare obiectiv: 1200 forinÈ›i

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu