joi, 21 noiembrie 2013

Seminar 20 noiembrie 2013 Eficientă Energetică



Miercuri, 20 noiembrie a.c., studenții de la specializarea Ingineria Mediului din cadrul Facultății de Resurse Minerale și Mediu, UTCN-Centrul Universitar Nord din Baia Mare, au avut plăcerea să asiste la o prelegere științifică susținută de către domnul inginer Călin CEBOTARU, sub sloganul ”ECONOMISIND ENERGIE DĂM ȘANSE VIEȚII”.
Abordarea subiectului a vizat în special importanța economisirii energiei ca factor de sustenabilitate a vieții pe Terra, respectiv atitudinea eco-civică a tinerilor pentru un mediu mai curat și mai sănătos.
Tot în acest context studenților le-au fost prezentate oportunități pentru implicarea voluntară în diverse activități de proiectare și promovare a unor prototipuri care să constituie o alternativă la transportul cu consum de combustibili convenționali.
Vastele cunoștințe ale domnului inginer Călin Cebotaru au oferit răspunsuri valoroase curiozității studenților care s-au declarat extrem de încântați de această participare. Atmosfera antrenantă a fost culminată cu propunerea făcută studenților de a-și calcula amprenta energetică personală.
Sperăm ca această experiență să aibă continuitate și îi aducem mulțumiri domnului inginer pentru amabilitatea de a ne împărtăși din dragostea domniei sale pentru mediu, pentru viață și pentru Divinitate!
Coordonator studenți,
Irina Smical, sef lucrări dr. ing









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu